Šonedēļ atkal satikšanās ar NORD PLUS projekta "Saving planet in a tasty way" jauniešiem.

Kopā dodamies izzināt, nogaršot un izpētīt vietējos ražotājus. Vietējā produkcija, ilgtspēja un kvalitāte - aktuāli mums.

Apmeklējām zemnieku saimniecību "Mazlauri". Ehh... burvīgas gotiņas. Izzinājām ceļu "no gotiņas līdz sieram" jeb kā top slavenais Rehtšpreheru siers, kuru pasniedz arī Latvijas labākajos restorānos.

Bijām Siguldas dabas centrā, kur uzzinājām daudz jauna par Gaujas Nacionālo parku.

Kaņepju saimniecībā "Adzelvieši" nogaršojām dažādus kaņepju produktus. Mmm... garšīgi! Tāpat izmēģinājām, cik viegli vai grūti ir vīt virvi no kaņepju šķiedras.

Z/S Mazlauri

kaņepju audzētava Adzelvieši

Dabas aizsardzības pārvalde

#nordplus